επισκευη laptop, Computer eXpert laptop service , σπασμενη οθονη laptop, επισκευη laptop, αντικατάσταση οθόνης, σπασμένη οθόνη λαπτοπ

'Computing solutions and technology'

Οι ειδικοί στους υπολογιστές... Computer eXpert T/F : 210.8252550 e-mail: info@computerexpert.gr

 
Main Menu

Αρχική

Computers eXpert

PC Service

Laptop service

Πού είμαστε

Νέα

Προσφορές !!!

Που θα μας βρείτε...

Κοντά στην πλ. Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Επικοινωνία
Computer eXpert
Κοδριγκτώνος 36
112 51 Αθήνα
τηλ. 210.8252550
FAX. 210.8252550

info@computerexpert.gr

 

 

Αναλαμβάνουμε την επισκευή – Service Laptop οποιασδήποτε μάρκας (ακόμα και laptop εισαγωγής που δεν πωλούνται στην Ελληνική αγορά).

 

Παρέχουμε 3μηνη εγγύηση εργασίας σε όλες μας τις επισκευές laptop & εγγύηση ανταλακτικών κατά περίπτωση (ανάλογα τον κατασκευαστή).

 

Διαθέτουμε οθόνες laptop σε όλες τις διαστάσεις και για όλα τα μοντέλα laptop.

Διαθέτουμε Τροφοδοτικά, Μπαταρίες & πληκτρολόγια για όλα τα μοντέλα της αγοράς

:: Laptop Service - Διάγνωση προβλήματος (10€)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

οθονη laptop, σπασμενη οθονη Μήπως παρατηρείτε τώρα τελευταία τον υπολογιστή σας να κολλάει; Μήπως έχει γίνει πιο αργός; Μήπως αργεί να φορτώσει τα Windows; Σας πετάει μπλε οθόνες και δεν ξέρετε γιατί; Μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις συσκευές του υπολογιστή καθώς επίσης και το λογισμικό του έτσι ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Μετά τη διάγνωση θα εκτιμήσουμε το κόστος της επισκευής του υπολογιστή σας. (Εργασία: 15,00€)

:: Ανακατασκευή κάρτας γραφικών σε Laptop από 80€

επισκευή φορητού υπολογιστήΕπισκευή της κάρτας γραφικών σε laptop.

Το laptop σας παρουσιάζει οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ή εμφανίζει άσχημη εικόνα με προβλήματα ; Δεν ανάβει η οθόνη του laptop ; Δεν ξεκινάει καθόλου ο φορητός σας ;

Έχετε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών του laptop σας και ακούτε μόνο το ηχείο του laptop να κάνει beep ;

Περισσότερα...

:: Laptop Service

Computer expert

αντικατάσταση οθόνης φορητού υπολογιστήΑντικατάσταση Οθόνης LCD

Έσπασε η οθόνη του Laptop σας, μήπως έχει μαύρες κηλίδες, ξεθωριασμένα χρώματα, καμένα pixels και γραμμές; Όποιο και αν είναι το πρόβλημα της οθόνης του Laptop σας, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια! Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους οθόνης, όλων των ιντσών ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου του Laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς!Όλες οι οθόνες καλύπτονται απο εγγύηση 1 έτους. (Εργασία: 15,00€) Ενδεικτικές τιμές :

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ LAPTOP !!!

Ίντσες

Κόστος LCD Panel
Εργασία
8.9"
50€
15€
10.1"
65€
15€
12.1
99€
15€
13.3"
105€
15€
14.1"
105€
15€
15.4"
130€
15€
15.6"
110€
15€
17.3"
145€
15€

 

 

σπασμένη οθόνη φορητού υπολογιστή.Αντικατάσταση Inverter

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα με τις οθόνες των Laptop είναι να έχει χαλάσει το inverter. Όταν γίνει αυτό τότε τα συμπτώματα είναι η οθόνη του Laptop να μην ανάβει, να αναβοσβήνει, να τρεμοπαίζει, να είναι πιο αχνή ή και να έχει σκιές στις άκρες της. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το inverter του Laptop σας ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς! (Εργασία: 15,00€)

επισκευή βυσματος τροφοδοσίας φορητού laptopΕπισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

Ο Φορητός σας Υπολογιστής δεν φορτίζει ή διακόπτεται η φόρτιση; Η οθόνη έχει αλλαγές στη φωτεινότητά της; Εναλλαγές στην τάση του ρεύματος κάψανε το τροφοδοτικό σας και από τότε το Laptop σας δεν ανοίγει; Έχετε σπάσει το βύσμα τροφοδοσίας; Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop σας και να λειτουργεί σαν καινούριο.(Εργασία: 40,00€)

service laptop, επισκευή laptop οικονομικά

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

Χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Laptop σας; Μήπως έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο; Ένα σκληρό δίσκο που να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτονομία του Φορητού σας Υπολογιστή καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και όλα αυτά χωρίς να χάσετε τις αρχικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα του συστήματός σας; Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα συμβατικό νέο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας, είτε έναν δίσκο νέας γενιάς Solid State με θεαματική αύξηση της ταχύτητας και της αυτονομίας της μπαταρίας του Laptop σας!(Εργασία: 35,00€)

 

 

eXpert PC @Work.

Intel Dual Core G3260 3.30GHZ 4GB DDR3-1333Mhz 500GB Hard Disk LG DVD-R/RW Dual layer Mouse optical wheel, Keyboard PC Speakers

299€

Πληροφορίες!

computer expert, pc expert at work

 

 

eXpert PC @GameeXtreme

Core i5 650 3.2GHz 4GB DDR3 1333MHz W.D 640GB black caviar Hard Disk 32MB Cache SATA2 nVidia250 GTS 1GB DVD Recorder 22x Dual Layer Keyboard Optical Wheel mouse 2.1 Speakers

879€

Πληροφορίες!

Computer expert pc

:: ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Computer eXpert

προσφορες υπολογιστων 2 χρονια εγγυηση καλης λειτουργιας2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση που παρέχει η Computer eXpert για το eXpert PC είναι δύο (2) έτη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των λύσεων που έχουν σαν αφετηρία το eXpert PC .

 

LAPTOP SERVICE

Στην Computer eXpert, παρέχουμε πλήρεις λύσεις υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας, ειδικοί σε θέματα hardware εκτελούν επαγγελματικές και γρήγορες επισκευές για όλες τις μάρκες και για όλα τα μοντέλα laptop ή Desktop στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

Free hit counter

Copyright 2009 Computerexpert.gr

www.TheosCommerceStore.com