επισκευη καρτας γραφικων, αντικατάσταση οθονης φορητου, σπασμενη οθονη, vga reball, repair laptop, laptop service, επισκευη vga

'Computing solutions and technology'

Οι ειδικοί στους υπολογιστές... Computer eXpert Τ/F : 210.8252550 e-mail: info@computerexper t.gr

 
Main Menu

Αρχική

Computers eXpert

PC Service

Laptop service

Πού είμαστε

Νέα

Προσφορές !!!

Που θα μας βρείτε...

Κοντά στην πλ. Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Επικοινωνία
Computer eXpert
Κορδιγκτώνος 36
112 51 Αθήνα
τηλ. 210.8252550
FAX. 210.8252550

info@computerexpert.gr

 

 

 

 

:: Πρόβλημα στην κάρτα γραφικών; από 80€

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

επισκευη vga σε laptop

Το laptop σας παρουσιάζει οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ή εμφανίζει άσχημη εικόνα με προβλήματα ; Δεν ανάβει η οθόνη του laptop ; Δεν ξεκινάει καθόλου ο φορητός σας ;

Έχετε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών του laptop σας και ακούτε μόνο το ηχείο του laptop να κάνει beep ;Σίγουρα για να γίνει σωστή διάγνωση θα πρέπει να έρθει στο εργαστήριο μας για να μπορέσουμε να μετρήσουμε την τάση στο ολοκληρωμένο κύκλωμα της vga του laptop πριν βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Μπορείτε να κάνετε ένα απλό τεστ για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο ότι υπάρχει πρόβλημα στην οθόνη του laptop ή πρόβλημα στον inverter ή στην καλωδιοταινία του monitor.Συνδέστε το laptop σας με μια εξωτερική οθόνη. Αν και στην εξωτερική οθόνη εξακολουθούν τα ίδια ή και παρόμοια συμπτώματα.Αν όταν ανοίγετε το laptop τα συμπτώματα των χαλασμένων γραφικών παρουσιάζονται και στην οθόνη όπου φαίνεται το logo του κατασκευαστή (π.χ. Acer, Sony Vaio, Toshiba, Dell, HP, IBM κλπ) τότε υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών του laptop.

::Συμπτώματα που έχει η βλάβη στην κάρτα γραφικών

 

καμμένη μητρική, επισκευη, τιμές, επισκευη καρτας γραφικων

  • Η οθόνη του laptop εμφανίζει διάφορες γραμμές οριζόντιες ή κάθετες και αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν συνδεθεί σε εξωτερική οθόνη.
  • Ακούγονται 2 beep μικρά και 1 μακρύ (3 μπιμπ) απο το Laptop όταν ξεκινάει
  • Το laptop λειτουργεί μόνο σε VGA λειτουργία και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την ανάλυση. Ακόμα και όταν την ανεβάσουμε, ξαναγυρίζει σε VGA Mode.
  • Όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι.
::Επισκευάζεται το πρόβλημα της κάρτας γραφικών ;

 

Επισκευάζεται το πρόβλημα κάρτας γραφικών σε laptop ;

Η διαδικασία που ακολουθείται κατά την επισκευή κάρτας γραφικών σε φορητό υπολογιστή απαιτεί την πλήρη αποσυναρμολόγηση του laptop μέχρι το επίπεδο της μητρικής πλακέτας, όπου και γίνεται επέμβαση, με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων, στο ολοκληρωμένο κύκλωμα της κάρτας γραφικών του laptop. Η Computer eXpert με τη χρήση κατάλληλων μηχανημάτων (BGA Rework machines) αλλά και με τη συνεχή εξέλιξη μεθοδολογιών και υλικών επιτυγχάνει την ανακατασκευή των "ψυχρών" κολλήσεων (Reballing). Η διαδικασία που ακολουθείται έχει να κάνει με την πλήρη αποκόλληση του chip και αντικατάσταση των κολλήσεων (solder rings) με νέες που περιέχουν μόλυβδο (Pb - lead) οι οποίες είναι ακόμη πιο ανθεκτικές στις ακραίες εναλλαγές θερμοκρασιών που αναπτύσσεται στο chip της κάρτας γραφικών.

Κατά την επισκευή της κάρτας γραφικώνγίνεται συχνά και αναβάθμιση στο BIOS και καθαρισμός στο σύστημα ψύξης επισκευή κάρτας γραφικών τιμές, τιμές σερβις φορητου, laptop service τιμεςγια να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Βασική προυπόθεση για την επισκευή VGA σε laptop είναι να μην έχει γίνει επέμβαση στο κύκλωμα με διάφορες μή εγκεκριμένες πρακτικές απο άλλα service. Η λύση που δίνει η εταιρία μας είναι μόνιμη και όχι προσωρινή, για το λόγω αυτό παρέχεται και γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τριών (3) μηνών με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή αφαίρεσης του προκαταβαλόμενου ποσού σε περίπτωση αναγκαίας αντικατάστασης της κάρτας γραφικών ή της μητρικής.

Προσοχή! Η Computer eXpert έχει πάνω απο 6 χρόνια εμπειρία στην επισκευή κάρτας γραφικών σε Laptop (ειδικά σε VGA HP dv6000 και dv9000, Acer, Fujitsu Siemens και SONY, DELL, TURBO-X, MacBook Pro, Macbook, Toshiba κλπ.) και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά κάποιες απο τις επισκευές δεν είναι εφικτό να επιτύχουν. Ο πελάτης θα πρέπει να γνωρίζει εξ' αρχής οτι μια τέτοια επισκευή έχει πιθανότητα να καταστήσει το laptop μη λειτουργικό και να επιστραφεί ακόμα και σε χειρότερη κατάσταση απο ότι ήταν αρχικά, αφού η εξ' αρχής αστοχία του υλικού μπορεί να είναι μη επισκευάσιμη (Στατιστικά το ποσοστό αγγίζει το 5% παρόμοιων περιπτώσεων). Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνει ο πελάτης και η εταιρία κατα την προσπάθεια επισκευής εξοπλισμού που δεν είναι κατασκευασμένος για να επισκευάζεται.

bga reballing computer expert, επισκευη καρτας γραφικων

Η εταιρία παραλαμβάνει το laptop σας και ασχολείται με τα εξής θέματα

* Τεχνικός έλεγχος / διαγνωση προβλήματος. Κοστολόγηση και ενημερωση του πελάτη για το κόστος επισκευής. (Κόστος 10€)

* Αποσυναρμολόγηση του laptop και μικροσκοπικός εντοπισμός του προβλήματος πάνω στην πλακέτα (PCB).

* Reballing / Ανακατασκευη κάρτας γραφικών ή chipset με τη μεθοδο reballing. Αυτη περιλαμβάνει τα εξης στάδια: Αποκόλληση του chip της κάρτας γραφικών του laptop (BGA) και αντικατάσταση όλων των κολλήσεων (solder rings) με νέες. Επανατοποθέτηση και συγκόλληση του chip.

καμμένη μητρική, επισκευη, τιμές, επισκευη καρτας γραφικων

* Σε περίπτωση που διαπιστωθεί βλάβη στο ίδιο το chip και όχι μόνο στις κολλήσεις τότε η εταιρεία μας είναι σε θέση να αντικαταστήσει το chip με άλλο καινούριο***.

* Μετά την επιδιόρθωση της vga το laptop δοκιμάζεται τουλάχιστον 6-8 ώρες πριν παραδοθεί στον πελάτη με εγγύηση επισκευής.

Κόστος Επιδιόρθωσης κάρτας γραφικών σε laptop

Όπως είναι κατανοητό η επισκευή της κάρτας γραφικών είναι μια διαδικασία δύσκολη και επίπονη για τον τεχνικό που όμως επαναφέρει το laptop σε πλήρη λειτουργία εγγυημένα. Το κόστος αυτής της επισκευής είναι 80€ για κάρτες γραφικών τύπου MXM I/II (αφαιρούμενες) και 120€ για κάρτες γραφικών ενσωματωμένες στην μητρική πλακέτα.Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση του chip τότε ο πελάτης ενημερώνεται για το επιπλέον κόστος

*** Η αγορα των καινουριων chip γινεται αποκλειστικα απο το εξωτερικο με ό,τι αυτο συνεπαγεται στην επιβαρυνση του χρόνου επισκευης.

. laptop service, εγγυηση καλής λειτουργίας, καρτα γραφικων, επισκευη καρτας, vga repair center athens, laptop service athens,

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ .Η Computer eXpert προσφέρει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τριών (3) μηνών με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή αφαίρεσης του προκαταβαλόμενου ποσού σε περίπτωση αναγκαίας αντικατάστασης της κάρτας γραφικών ή της μητρικής. Στην περιπτωση αντικαταστασεις του chip με καινουριο τοτε η εγγυηση είναι έξι (6) μήνες.

 
Διαδικασία Reballing σε Sony Vaio VGN-FZ Series

computer expert, pc expert at work Παρακολουθηστε σε λίγες photo τη διαδικασία επισκευής της κάρτας γραφικών ενός Sony Vaio VGN-FZ21M στο εργαστήριό μας.

Πληροφορίες!

 

 

 

eXpert PC @GameeXtreme

Core i5 650 3.2GHz 4GB DDR3 1333MHz W.D 640GB black caviar Hard Disk 32MB Cache SATA2 nVidia250 GTS 1GB DVD Recorder 22x Dual Layer Keyboard Optical Wheel mouse 2.1 Speakersεπισκευη laptop τιμές

779€

Πληροφορίες!

 

:: ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Computer eXpert

προσφορες υπολογιστων 2 χρονια εγγυηση καλης λειτουργιας2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση που παρέχει η Computer eXpert για το eXpert PC είναι δύο (2) έτη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των λύσεων που έχουν σαν αφετηρία το eXpert PC .

 

επισκευή laptop computer expertLAPTOP SERVICE

Στην Computer eXpert, παρέχουμε πλήρεις λύσεις υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας, ειδικοί σε θέματα hardware εκτελούν επαγγελματικές και γρήγορες επισκευές για όλες τις μάρκες και για όλα τα μοντέλα laptop ή Desktop στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Free hit counter

Copyright 2009 Computerexpert.gr

www.computerexpert.gr